Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Lisbeth maler Griselle hos en kunde.

Om

Beskrivelse af Dekorationsmaleren ved Lisbeth Kromann

Dekorationsmaleren er et seriøst og kvalitetsbevidst dekorations- og malerfirma i særklasse.

Jeg mestrer stort set alle typer af male-, tapet-, spartlings- og dekorations opgaver.

Lige siden min læretid som bygningsmaler startede for mange år siden, har det været min passion at værne om det gode håndværk og hele tiden lære nyt.

Det er så let at skrive at man sætter sin ære i at udføre korrekt malearbejde af høj kvalitet, men lige netop dette vil jeg ikke gå på kompromis med.

Pris og kvalitet følges ad, og desværre er der mange der har glemt at have den faglige stolthed med, men den værner jeg om. Det er derfor meget muligt at der er arbejdsopgaver jeg ikke vil påtage mig eller vil søge at oplyse om alternative muligheder, netop for at værne om den høje standart, og for at få tilfredse kunder. Ofte undrer jeg mig over at mange ukritisk vælger det billigste tilbud, frem for at finde dygtige håndværkere der virkelig kan deres kram og står ved deres arbejde.

Jeg vil til enhver tid vil kunne konkurrere på kvaliteten af håndværket. Så vil man have udført et godt stykke malearbejde man kan glæde sig over i mange år, så er man meget velkommen til at henvende sig til mig.

Jeg tilbyder både skræddersyede løsninger indenfor de gamle klassiske maletraditioner og de helt nye moderne design og materialer. Uanset om der er behov for opsætning af tapet, renovering af gamle fredede huse eller design med moderne trends og unikke løsninger, så er jeg i stand til at bistå og udføre arbejdet med faglige korrekte valg og kreative, individuelle udveje.

Går I og drømmer om at få udført vægdekorationer, det være sig i private hjem, i virksomheder, på facader eller i institutioner, er I velkomne til at kontakte mig, så vi kan gå i dialog om mulighederne.

Er der brug for rådgivning, f.eks. i forhold til farvesætning og valg af behandlinger, kan man også trygt kontakte mig, idet jeg kan tage hånd om hele processen, i samarbejde med Jer.

Jeg elsker at undervise og give mine erfaringer og håndværksmæssige kunnen fra mig, og har undervist i 23 år som faglærer på teknisk skole indenfor bygningsmalernes grund og efteruddannelse. Jeg tilbyder derfor også kurser af enhver art indenfor malerfaget, og især de nye og klassiske dekorationsteknikker er min spidskompetence (Se mere i menuen foroven)