Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Tid til fornyelse og smukke udsmykninger?

Fornyelser og ændringer behøver hverken være særlig dyre eller besværlige, men kan med fordel foretages af en professionel.

Jeg brænder stadig for mit fag, og oplevet ofte stor glæde fra kundernes side, og for mig selv, ved resultater der nærmest løfter omgivelserne op til nye og æstetiske højder.

Det lyder som meget store ord, og det er de også, men ikke desto mindre sådan det går, uanset om vi taler om udsmykninger i private hjem eller i virksomheder, på lofter, vægge, træværk og møbler.

Jeg maler stadig med stor glæde dekorationer som jeg altid har gjort, og siden jeg er blevet certificeret i at bruge Novacolors mange forskellige typer af spartel- og finishprodukter, er der komment endnu flere materialer og teknkker i min store palet.

prøv f.eks. at google “Novacolor” eller søge på instagram og se de utrolig mange muligheder til indvendig og udvendig udsmykning. Mange af materialerne er samtidig meget miljøvenlige og bæredygtige, hvilket tiltaler mig enormt meget.

kontakt mig gerne for yderligere informationer, og for at høre om netop Jeres drømme kan opfyldes, uanset om det drejer sig om meget rustikke overflader af rust, ir eller betonlook, om temavægge med reliefvirkninger, og metalisk finish, kulører eller alt muligt andet

Kontaktoplysninger findes på min hjemmeside www.dekorationsmaleren.dk